Zoals elk mens uniek is, is ook elk afscheid uniek

Wie ben ik

Mijn naam is Cindy Creemers

Met een goed gevulde rugzak, vol met jarenlange ervaring in diverse managementfuncties in de facilitaire klantcontactbranche en een iets kleinere "handbagagetas”, gevuld met warme en veel voldoening gevende ervaring als vrijwilligster in de geestelijke gezondheidzorg, maakte ik begin 2019 de overstap naar de Uitvaartbranche.

Waarom?
Ik wilde het verschil kunnen maken; Mijn passie om te organiseren en mijn passie om te zorgen zouden een perfecte basis kunnen zijn om dat verschil te kunnen maken. Het kernwoord om die basis te verstevigen werd: Vertrouwen. Vertrouwen hebben en vertrouwen geven. Inmiddels mag en kan ik zeggen dat het, oprecht, een voorrecht is om in de uitvaartzorg te mogen werken. Nooit eerder heb ik met zo veel voldoening werkzaamheden vervuld. In deze afgelopen periode heb ik mijn hart verpand aan deze bijzondere branche.

Laat uw verdriet er zijn…

ik sta aan uw zijde

1976

Mijn naam is Cindy Creemers.

Ik ben in 1976 geboren in Rothem, een klein gezellig dorpje in de gemeente Meerssen. Ik ben trotse moeder van 2 volwassen zonen en woon, samen met mijn partner, in het prachtige, landelijke Moorveld, Geulle in diezelfde gemeente Meerssen. Na ruim 250 uitvaarten zelfstandig te hebben mogen verzorgen, mag ik zeggen dat ik een ervaren uitvaartverzorgster ben. Mijn baan is mijn passie; een beroep wat ik met hart en ziel uitoefen.

Het is een voorrecht om een afscheid van een dierbare, samen met nabestaanden, te mogen verzorgen. Geen enkel mens is hetzelfde. Zo zijn ook de behoeftes van de mens zeer verschillend. Door samen met de nabestaande wensen te bespreken en deze om te zetten naar mogelijkheden, is elk afscheid van een dierbare uniek. Door betrokken te zijn en vol aandacht te luisteren naar woorden, om vervolgens de betekenis achter elk woord te achterhalen, krijgt het afscheid een unieke vorm. Het unieke afscheid is dan een begin van een waardevolle herinnering. Het maken van de totale puzzel, het zorgen dat alles tot in de puntjes klopt, zie ik als een dankbare uitdaging. Het overstijgen van verwachtingen en het honoreren van welke geloofsovertuiging dan ook, zijn onlosmakelijk hiermee verbonden. Het is die doelstelling en de weg er naar toe die mij zo veel voldoening schenkt in mijn werk.

Kernwoorden / eigenschappen Cindy:

• Hartelijk
• Warme persoonlijkheid
• Meelevend
• Respectvol
• Uniek
• Creatief
• Zorgvuldig
• Integer

Meer dan 300 uitvaarten

iedere uitvaart uniek

Wie ben ik

Ik wilde het verschil kunnen maken; Mijn passie om te organiseren en mijn passie om te zorgen zouden een perfecte basis kunnen zijn om dat verschil te kunnen maken.

Lees meer

Contact