Zoals elk mens uniek is, is ook elk afscheid uniek

Mijn dienstverlening

Woorddienstbegeleiding

Zo veel vragen en keuzes in een voor u zo moeilijke periode…

Na het overlijden van een dierbare staat de wereld op z'n kop. Soms is het overlijden plotseling en onverwacht. Soms is men er al een langere periode mee bezig en komt het overlijden niet geheel onverwacht. In alle gevallen is het een einde van een leven van een dierbare. Het einde van een tijdperk. Een grote leegte.

Er moet, ondanks alle verdriet, veel geregeld worden. Wettelijk zijn er een aantal zaken die moeten worden gedaan. En vervolgens zijn er vooral veel vraagstukken: Wordt er voor een crematie of voor een begrafenis gekozen? Op welke dag zal de uitvaart plaats gaan vinden? Hoe worden de genodigden geïnformeerd? Welk soort drukwerk en welke grafkist gaat u uitzoeken? Wenst u wel of geen rouwbezoeken? Welke bloemen worden besteld? En zo zijn er in deze dagen na overlijden vooral veel keuzes die gemaakt moeten worden.

In de afgelopen jaren hebben we steeds meer en steeds beter een persoonlijke invulling aan de afscheidsdienst kunnen geven. De wensen van de overledene en de nabestaanden staan centraal bij het samenstellen van deze dag. Het afscheid is immers een weerspiegeling van het leven. Ik help u graag met het vormgeven van dit afscheid. In woord en gebaar gaan we samen herinneringen ophalen. Anekdotes en typerende karakteristieke eigenschappen vertellen het verhaal van uw dierbare. Muziek en foto's vertellen wat woorden niet kunnen zeggen. Samen met u maak ik een draaiboek voor deze bijzondere dag. Luister ik naar uw verhaal en geef het geheel een plek op papier om dit vervolgens in woord en gebaar, namens u, uit te spreken in de afscheidsdienst

Zoals elk mens uniek is, is ook elk afscheid uniek

U kunt uw uitvaartverzorger vragen om mij in te schakelen voor het verzorgen van de afscheidsdienst. Maar u kunt mij uiteraard ook rechtstreeks contacteren.

Wat kunt u van mij verwachten:

 • Een hartelijke en warme begeleiding vanaf ons eerste contact
 • Een persoonlijk en uitgebreid voorgesprek
 • De keuze voor de dienst in ABN of toch liever in een dialect
 • Een op maat gemaakt en passend welkomst- en dankwoord
 • Het schrijven van een levensverhaal aangevuld met anekdotes en typerende karaktereigenschappen
 • Toevoegen van passende gedichten, spreuken en teksten
 • Indien gewenst een passend ritueel tijdens de afscheidsdienst
 • Een duidelijk draaiboek met een opvolgende en logische invulling binnen de gereserveerde tijd
 • Hulp en meedenken bij het uitzoeken van muziek en foto’s
 • Aanleveren en testen van de muziek en foto’s bij het crematorium of andere locatie van de afscheidsdienst
 • Begeleiden en ondersteunen van eventuele sprekers uit de familie
 • Het voorgaan van een unieke en persoonlijke afscheidsdienst in woord en gebaar

Mijn dienstverlening

Wensengesprek

Fijn voor uzelf en voor uw nabestaanden

Er zijn weinig zekerheden in het leven. Wat we wel zeker weten, is dat we allemaal ooit zullen sterven. Toch blijft het voor veel mensen moeilijk om over de dood te praten. Weten uw dierbaren wat uw wensen zijn? Door, reeds bij leven, een aantal wensen op papier vast te leggen neemt u uw nabestaanden veel moeilijke vraagstukken uit handen. Ik kom graag, geheel vrijblijvend, met u over uw wensen praten, advies geven en zal, indien gewenst, een aantal keuzes op papier zetten.Mijn dienstverlening

Freelance uitvaartverzorgster

In de uitvaartbranche worden ondernemers zeer geregeld geconfronteerd met een wisselend aanbod in opdrachten en werkzaamheden. Het is en blijft daarom moeilijk om de werkdruk in een juiste balans te houden. Ondernemingen kunnen in veel gevallen gebaat zijn bij flexibel inzetbare ondersteuning in de vorm van een Freelance uitvaartverzorger. Ter ondersteuning in drukke periodes en in tijden van ondercapaciteit kan ik als Freelance uitvaartverzorgster voorzien in die behoefte aan flexibele ondersteuning. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer dan 300 uitvaarten

iedere uitvaart uniek

Wie ben ik

Ik wilde het verschil kunnen maken; Mijn passie om te organiseren en mijn passie om te zorgen zouden een perfecte basis kunnen zijn om dat verschil te kunnen maken.

Lees meer

Contact