Zoals elk mens uniek is, is ook elk afscheid uniek

Wat zeggen mijn opdrachtgeversCindy heeft ons met veel liefde bijgestaan in deze moeilijke periode. Zij is gemaakt voor dit werk.

Ik zal je voor altijd dankbaar zijn voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Je bent een mooi mens, Cindy.

Een waardig afscheid in kleine kring dat dankzij Cindy haar warme woorden enorm persoonlijk was.

Wij waren erg blij met de persoonlijke manier van samenwerken met Cindy. We hebben ontzettend veel complimenten ontvangen over de mooie dienst.

Dankjewel lieve Cindy, wij zijn je dankbaar voor de afgelopen dagen. Het afscheid van Mam was precies wat ze heeft verdiend. Persoonlijk, mooi en respectvol.

Dank voor je rust, luisterend oor, geduld, medeleven en vooral je hele mooie woorden bij het afscheid van Pap. Erg mooi en intiem.

Vanaf de eerste tot de allerlaatste minuut hebben we ervaren dat jij vanuit liefde en veel respect werkt.

Cindy, wat ben je een fijn en integer persoon. Goed luisterend oor en alert. Erg prettig.

Lieve Cindy, ik heb een geweldige steun aan je gehad. Vooral de lieve, gewone en soms vrolijke benadering voelde zo goed.

Cindy, de manier waarop jij ons zowel figuurlijk maar tijdens de uitvaart ook letterlijk bij de arm genomen hebt gaf de moeilijk te doen wat moeilijk was, maar oh zo mooi. Op een rustige manier neem jij taken over, vereenvoudig je keuzes, stap je terug waar nodig en adviseer je, maakt zelf keuzes waar nodig. En dit alles met steeds onze wensen op de voorgrond. Een grote merci hiervoor.

Meer dan 300 uitvaarten

iedere uitvaart uniek

Wie ben ik

Ik wilde het verschil kunnen maken; Mijn passie om te organiseren en mijn passie om te zorgen zouden een perfecte basis kunnen zijn om dat verschil te kunnen maken.

Lees meer

Contact